Nyhed

Ti nye bands og solister til Spot

Blandt andre er Reptile Youth, Treefight For Sunlight og en stribe musikfilm føjet til programmet

Spot Festival har netop offentliggjort ti nye bands og solister.

Reptile Youth (billedet) udgav et nyt, anmelderrost album i sidste uge, og Treefight For Sunlight og Sleep Party People har begge et nyt album på trapperne. For Treefight For Sunlight bliver koncerten til Spot første gang, de præsenterer alt materialet fra den kommende plade, "Pizza", der er på gaden 7. april.

På programmet tilføjes også den kun 19-årige sangerinde og sangskriver Caroline Castell, der netop har skrevet pladekontrakt med det store selskab Warner, trap-artisten Snavs og den islandske elektroduo Vök. Derudover kommer folk-rockerne NovemberDecember, musikkollektivet Lowly, indie-rockeren Nanna Schannong og La La La, der præsenteres i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium.

Spot Film slår desuden pjalterne sammen med CPH:DOX, der samler en række musikfilm til Spot-publikummet. Her kan du blandt andet opleve filmen om brødrekonflikten i det amerikanske rockband The National, se hvordan borgerkrig bliver omsat til dødsmetal i Angola, en ny dansk dokumentar om kønsfordelingen i dansk musik og en hyldestfilm om The Stone Roses' gendannelse i 2012. Flere film vil blive tilføjet løbende.
 
Spot Interactive udvider desuden med en række workshops. Spot Interactive består i år ikke blot af en konference torsdag, men også en række workshops og events for mediebranchen under Spot Festival fredag. Workshopprogrammet er netop offentliggjort.

Spot Festival afholdes i Aarhus 1. til 4. maj, og billetter kan findes via GAFFA Live.

Spar 70,- kr. på billetten, hvis du er GAFFA Guld-medlem.


ANNONCE