Nyhed

JULEKALENDER-LÅGE 22: Inderlig indiepop fra Sunx

GAFFA.dk – alt om musik

Velsunget bidrag fra Treelight for Sunlight-sangeren

Der er i dagens julekalender inderlig og velsunget indiepop bag lågen i form af Sunx. Enmandsprojektet består af Morten Winther Nielsen, også kendt som sanger i pauseholdende Treefight for Sunlight og som sangskrivnings- og produktionspartner for Jada. I 2019 udgav han det anmelderroste debutalbum Caress.

Nedenfor og ovenfor kan du se et nummer fra hans koncert på Atlas i Aarhus den 26. oktober.

Siden den 25. oktober i år har Spot Festival sammen med blandt andre GAFFA præsenteret en lang række artister under navnet SPOT Nights. Det er blevet til en masse flotte koncertoptagelser, som vi i løbet af december vil præsentere for jer læsere, som et lille lys i decembermørket.


Initiativet startede som en håndsrækning til de acts, som Spot Festival havde lavet en aftale med til den planlagte festival i maj 2020, der grundet coronapandemien blev aflyst. I stedet er det blevet til 26 showcase-koncerter i intime rammer, hvor omkring 40 publikummer kunne opleve de optrædende live.


SPOT Nights er arrangeret i samarbejde med MXD, ROSA, Promus, HiFi Klubben, GAFFA samt spillestederne VoxHall og Atlas, og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.

ANNONCE