Nyhed

Black Veil Brides gæster Danmark

Den amerikanske kvintet har smidt deres makeup og skruet op for deres guitarer

De amerikanske rockere Black Veil Brides gæster Danmark med deres selvbetitlede fjerde album i ryggen. Det sker i Amager Bio søndag den 29. marts. 

Black Veil Brides blev dannet i Cincinatti, Ohio i 2006. Bandet er store fans af rockgruppen Kiss, og det afspejledes tidligt i deres udseende med fuld makeup, mens musikken tog udgangspunkt i den moderne goth- og emoscene. Over de seneste år har de dog bevæget sig mere mod den metalliske lyd, som også kendes fra de musikalske kollegaer i Avenged Sevenfold. Den nye stil kommer især til udtryk på gruppens selvbetitlede fjerde album, der er produceret af Bob Rock, som tidligere har arbejdet sammen med forbillederne Metallica og Mötley Crüe.

Deres første fuldlængde album "We Stich These Wounds" ramte gaden i 2010 og solgte over 100.000 eksemplarer den første uge og gik direkte ind på Top 40 på Billboard Top 200 og som nummer 1 på Billboard Independent Chart.

Bandet har turneret nærmest uden stop siden 2009, og de spillede sidst i Danmark i november 2013. Her var der ingen makeup, men til gengæld var der skruet op for guitaren, og det fik GAFFAs Keld Broksø til at bemærke: "Vi nåede ind til kernen i et band, som meget vel kan være bærere af lydsporet til heavy metals fremtid." Han kvitterede efterfølgende med fuldt hus, seks stjerner, for koncerten.

Billetsalget begynder fredag den 7. november, og billetter kan skaffes via Billetlugen.dk

 

 
ANNONCE