Nyhed

Eddie Vedder: Jeg var intet uden The Who

GAFFA var med da Vedder, Liam Gallagher med flere hyldede veteranerne i London

Arkivfoto

Der er ikke mange spillesteder med samme grad af atmosfære og historie som det gamle Shepherd's Bush Empire – nu O2 Empire – i det vestlige London. Det ligger tilfældigvis også midt i de aldrende arbejdsklasse-rockere The Whos gamle hjemmebane, og der er således al mulig grund til, at det netop er her, det jubilerende band har valgt at lade sig fejre af en længere række yngre navne denne behagelige novemberaften.

Alt sammen i anledning af bandets halvtreds års jubilæum, som også markeres med en egentlig turné og en enkelt ny sang – og i aften ubeskåret til støtte for fonden Teenage Cancer Trust, som forsanger Roger Daltrey har lagt megen energi i gennem en årrække.


Hvor The Who for – ja, knap halvtreds år – siden indspillede deres signatursang "My Generation," giver bandet –eller rettere: De to overlevende medlemmer – i aften stafetten videre til en ny generation af fortrinsvis britiske musikere.

Liam Gallagher er her, og virker lige så arrogant som altid. Eddie Vedder. Amy MacDonald. Ricky Wilson fra Kaiser Chiefs, Tom Odell og ikke så få flere – alle sammen bakket op af The Whos eget tourband, med Ringo Starrs søn Zak på trommer og Pete Townshends bror Simon på rytmeguitar.

Læs hele artiklen her.


ANNONCE