Nyhed

Hør McCartney-hyldestalbum nu – en uge før udgivelsen

En skare af verdens allerstørste stjerner hædrer Sir Paul McCartney på et nyt hyldestalbum

Paul McCartney er en af de mest indflydelsesrige sangere og sangskrivere i musikhistorien, og netop dette faktum har givet anledning til en ny hæder af unikummet. På det kommende tribute-album "The Art of McCartney" er det de helt store verdensstjerner, der giver deres fortolkning af McCartneys største hits. Du har nu en eksklusiv mulighed for at streame det nye album en uge inden den egentlige udgivelse, nederst på siden. Albummet udkommer først officielt mandag den 17. november.

Det nye album inkluderer sange fra McCartneys tid i The Beatles, Wings og fra hans solokarriere. Bob Dylan fortolker "Things We Said Today", B.B. King giver sit bud på "On The Way", og Willie Nelson interpreterer "Yesterday". Ud over ovenstående vil The Cure, Barry Gibb, Smokey Robinson, Jamie Collum, Kiss, Owl City og mange andre store kunstnere fortolke store klassikere fra McCartneys hånd. 

Ifølge producer Ralp Sall skulle forberedelserne til det nye hyldestalbum have stået på i de sidste 11 år. Albummet er nu endelig blevet en realitet, og du har en eksklusiv mulighed for et smuglyt herunder.


Hør hyldestalbummet "The Art Of McCartney" herunder.

ANNONCE