Nyhed

René Dif føler sig hjemme i South Park

Dif fortæller til TV2, at han er meget beæret over at få en lille cameo i et afsnit af South Park

Det er ikke så få berømtheder, der har besøgt den lille flække South Park - i serien af samme navn - gennem dennes levetid. I den nyeste sæson, nummer 18 af slagsen, dukker René Diff op for et kort øjeblik i 8. afsnit, og det er han egentlig meget beæret over. Det fortæller han til TV2.dk.

"Jeg er overrasket og meget beæret over at være en del af 'South Park'-serien, som efterhånden er gået hen og er blevet kult. Så jeg har intet problem med at indgå som en del af deres meget langt ude tryllekunstner-joke. Det er bare sjov," fortæller Dif grinende til TV2. 

I det pågældende afsnit har Randy Marsh misforstået drengenes interesse i cock magic. Hvor det for Stan, Kyle, Kenny og Cartman, i seriens vanlige absurde stil, handler om haner, der spiller med kort, tror Randy, at det snarere har noget med tryllekunster der involverer underlivet at gøre. Det er i kraft af denne misforståelse, at Dif gør sin entré i serien. Se klippet her forneden. 

South Park er ikke bleg for at gøre grin med berømtheder. Således har blandt andre Barbara Streisand, Mel Gibson, Barack Obama, Jennifer Lopez og Phil Collins fået det glatte lag gennem årerne. Traditionen tro er Dif ikke blevet advaret på forhånd om "sin" optræden i afsnittet. Det tager han dog helt roligt. Han er nemlig fan af serien, fortæller han, og kan bryste sig af at være den første dansker, der optræder i den populære tv-serie.

"Jeg har set 'South Park' i mange år i ny og næ og kan godt lide deres sindssyge humor, som ofte bevæger helt ud til kanten - dér, hvor man ikke helt kan bunde. Men jeg havde aldrig regnet med selv at blive en del af den. Det er s'gu cool," forklarer Dif.

René Dif har i år været aktuel med den nye danske pigegruppe, World Of Girls, og han har også gjort sig som chips- og dip-producent. I den anledning tog han på en dj-turné landet rundt

Det er alt end politisk korrekt, når skaberne af South Park slår sig løs, og du kan her se Randy Marsh demonstrere sit store talent for cock magic. René Dif dukker op 3.04 minutter inde i videoen:

ANNONCE