Nyhed

Se Iggy Azalea og Jennifer Lopez ryste røv til AMA

Den flamboyante duo forkælede publikum med deres første liveoptræden til nummeret Booty – showet levede fuld ud op til sangtitlen.

En hæsblæsende aften i musikkens tegn var ved at rinde ud, da Jennifer Lopez og Iggy Azalea, som de sidste, indtog scenen til American Music Awards. Hvis man troede, at luften på dette tidspunkt var gået ud af ballonen, fik de to sangerinder gjort den tanke til skamme. Du kan se Lopez og Azalea puste liv i publikum og mændenes fantasier i videoen nederst på siden.

Inden Lopez og Azalea indtog scenen, havde der været spekulationer fra arrangørernes side i forbindelse med netop deres sceneshow. Arrangørerne fra ABC var ifølge Rolling Stone nervøse for, hvad de to kurvede og pæreformede kvinder kunne finde på. Med udgangspunkt i den tidligere offentliggjorte musikvideo til sangen "Booty" kan man på sin vis godt forstå ABC, da denne intet overlod til fantasien. Duoens optræden i går aftes gav for det mandlige publikum anledning til at tro, at julen falder tidligt i år, da der var dømt gaveregn for mændenes åsyn. I et stilfuldt show afsluttede de to sangerinder et storslået arrangement, hvor de på trods af at have sparet på tøjet ikke gav anledning til bekymring for ABC.

Iggy Azalea gav i showet det meste af opmærksomheden til Jennifer Lopez, som i modsætning til Azalea ikke vandt en eneste pris under showet i går aftes. Azalea havde inden deres optræden betrådt scenen for at modtage prisen for Favorite Rap/Hip Hop Artist og Favorite Rap/Hip Hop Album.


Du kan se de to velskabte kvinder optræde med nummeret "Booty" herunder. 

ANNONCE