Nyhed

EFTER COMEBACK-LØFTER: Jennifer Lopez er klar med ny single fra kommende album - det første i et årti

Første album i et årti: Hør J.LO’s nyeste single her

Jennifer Lopez har netop frigivet nummeret "Can't Get Enough", den første single fra hendes nye album This Is Me...Now, der udkommer den 16. februar.

Det kommende album er første plade fra J.Lo i næsten et årti og er længe ventet efter hendes løfte om at gøre comeback i 2022. Med til albummet hører en visuel special under navnet This Is Me...Now: A Love Story, der kan streames via Amazon Prime på releasedagen.

This Is Me… Now blev annonceret i efteråret 2022 på 20-årsdagen for 2002-pladen This Is Me… Then.


Det er det første studiealbum i næsten et årti, så vi får endeligt opfølgeren på break-up nummeret ”Dear Ben.” Mellem 2002 til 2004 datede popstjernen Ben Affleck. I sommeren 2022 genoplivede de officielt deres par-status og hun er nu gift med skuespilleren, hvilket har været en stor inspirationskilde til det nye album.

Med til nummeret hører en ekstravagant musikvideo instrueret af Dave Meyers, hvor Lopez fremfører moderne dansekoreografi i brudekjole og slør.

Den bryllups-temaede musikvideo til "Can't Get Enough" er et smil og vink til Lopez' fire ægteskaber. Lopez har været gift med Ojani Noa (1997-1998), Chris Judd (2001-2003), Marc Anthony (2004-2014) og Ben Affleck (2022-nu).


I videoen satser bryllupsgæsterne på, hvor længe forholdet vi vare, hvortil man kan høre en gæst sige: "tredje gang er lykkens gang?". I en anden del af videoen kaster Jennifer en buket, og en gæst siger, "Lad være med at gribe den – den er forbandet!"

Se musikvideoen her:


 

Der er ingen personlighed eller kant. Det er bare gammelkendt melodi grand prix-agtig metervare-pop

ANNONCE