Nyhed

Se Johnny Depp og Marilyn Manson optræde sammen

Parret fik også selskab af Ninja fra Die Antwoord

Marilyn Manson optrådte frdag aften på Roxy i Los Angeles. I forbindelse med udklædning til Halloween kunne man ikke se forskel på Mansons udklædning denne aften og en helt almindelig dag på kontoret. Du kan se skuespilleren og rocksangeren indtage scenen sammen nederst på siden.

Publikum eksploderede, da Marilyn Manson inden nummeret "The Beautiful People" inviterede både Johnny Depp og Ninja fra "Die Antwoord" op på scenen.

Det er dog ikke første gang, at Depp og Manson har rocket et publikum sammen. Duoen optrådte også til den fjerde årlige Revolver Golden Gods Awards i 2012. Her bidrog Depp også med sin guitar, men dengang var det til Mansons coverversion af Carly Simons "You're So Vain."

Man kunne af gode grunde blive i tvivl om, hvorvidt piraten fra "Pirates of the Carribean" er ved at foretage et karriereskifte og erstatte manuskripter med akkorder. Bare i 2014 har Depp nemlig spillet sammen med ingen mindre end Aerosmith, Paul McCartney, Willie Nelson, Ryan Adams og været i studiet for at indspille Butch Walkers kommende lp.

Manson har ligesom Depp flirtet med en anden branche, da han tidligere i år optrådte i den amerikanske hitserie "Sons of Anarchy", hvor han spillede nazist. Marilyn Manson, som har opkaldt sig selv efter Marilyn Monroe og den amerikanske seriemorder Charles Manson, er desuden højaktuel med sin nye single "Third Day of a Seven Day Binge."

Om de to stjerner indtager filmlærredet sammen, vil tiden vise, men indtil da kan du se Johnny Depp og Marilyn Manson rocke publikum i videoen herunder.

ANNONCE