Nyhed

Se stjernespækket og vanvittig Die Antwoord-musikvideo

Den sydafrikanske gruppe har allieret sig med Jack Black, Marilyn Manson og andre kendte ansigter i ny video – den er ikke for sarte sjæle

Die Antwoord har netop offentliggjort musikvideoen til deres nummer "Ugly Boy" fra deres seneste album "Donker Mag". Musikvideoen er alt andet end normal og byder på nogle helt og aldeles forstyrrende klip undervejs. Du kan se den nye musikvideo nederst på siden.

Videoen bevæger sig inden for den sydafrikanske duos velkendte syrede univers, hvor sex og en chokerende billedside pryder skærmen fra start til slut. I videoen bliver der røget joints, uddelt prygl, danset underligt, brændt pengesedler af, vist bryster, vist røv og andre til tider bizarre ting. Ikke nok med at videoen billedliggør et usædvanligt og underligt univers, de to flamboyante sydafrikanere har også allieret sig med kollegaer, hvoraf flere er gjort af samme stof. Her er der tale om bidrag fra Jack Black, Marilyn Manson, Flea, Dita Von Teese, The ATL Twins, Cara Delevingne og hvem vi tror er en hætteklædt Aphex Twin.

Se den nye og forstyrrende musikvideo herunder – hvis du tør.

ANNONCE