Nyhed

Simply Red er tilbage - og gæster Danmark

Den engelske gruppe fejrer 30 års jubilæum med en verdensomspændende comeback-turné

Simply Red er blevet gendannet og tager på verdensturné, og den indleder de tirsdag den 20. oktober 2015 i Odense, Sparekassen Fyn Arena.

Ironisk nok gæstede Simply Red også Odense i 2010 på deres afskedsturné. Her var GAFFAs Mathias Sommer på pletten, og han kvitterede med fire stjerner for afskeden. Nu har Mick Hucknall & co. imidlertid genfundet flammen og annoncerer deres comeback til de store scener i anledning af gruppens 30 års jubilæum.  "Jeg kan godt lide jubilæer, og det her er et af de store," siger Mick Hucknall og fortsætter: "Det føles som det rigtige tidspunkt."

Simply Red blev dannet i 1984 af sangeren Mick Hucknall, tre tidligere medlemmer af Durutti Column, nemlig bassisten Tony Bowers, trommeslager Chris Joyce og tangent- og messing-spiller Tim Kellett, samt guitaristen Sylvan Richardson og tangentspiller Fritz McIntyre.

Året efter udkom bandets første album, "Picture Book", med covernummeret "Money's Too Tight (To Mention)", der ramte nummer 13 på den engelske hithiste og nående ind på Top-30 i USA. Albummet blev en storsælger, og bandet blev en af de helt store succeser.

Efter debuten er det blevet til yderligere ni studiealbums, heriblandt albummet "Life" fra 1995, med blandt andet bandets første engelske nummer et-hit, "Fairground".

Billetsalget begynder fredag den 7. november, og billetter kan skaffes via Billetnet.dk

 

ANNONCE