Nyhed

Simply Red giver open air-koncert i Holstebro

GAFFA.dk - alt om musik

De skal spille i forbindelse med Musikteatret Holstebros Open Air-koncept til sommer

Det britiske band Simply Red er netop blevet annonceret som hovednavnet til Musikteatret Holstebros årlige Open Air-koncerter. Koncerten finder sted på pladsen foran teatret den 19. august 2022.

Det ikoniske pop/soulband gæster Danmark i forbindelse med deres Summer 2022 Tour. Danske fans kan i den forbindelse se frem til en koncert med klassiske hits som "Stars", "Holding Back The Years", "Fairground" og "Money's Too Tight To Mention". Der bliver også smidt nogle nye sange på sætlisten. Simply Red medbringer også et supportband, som først bliver afsløret senere.

Arrangørerne bag Open Air-konceptet fortæller i en pressemeddelelse, at de ønsker at bringe internationale navne til Holstebro hvert år, og de er sikre på, at billetterne bliver revet væk i år. 

"En af vores visioner med Open Air er selvfølgelig at skabe den fede festivalstemning midt i Holstebro, og hver sommer give vores gæster en fed oplevelse. Samtidig går vi benhårdt efter hvert år at præsentere et internationalt topnavn, og det må man sige at Simply Red er; hyldet som en af de mest succesrige britiske live-acts nogensinde," siger direktøren for Musikteatret Holstebro Anders Jørgensen.

Mick Hucknall har været sangskriver og leder af Simply Red siden deres start i 1985 og har været assisteret af saxofonisten Ian Kirkham, der har været med i Simply Red siden 1986. Det nuværende line-up har været fast siden 2003, og Hucknall lægger ikke skjul på, at han ser frem til at turnere med bandet: 

"Jeg vil have dem til at nyde at spille, for et engageret publikum, og at alle lægger hjerte i det. Det handler om at fange groovet. Jeg ser frem til at spille det kommende album live, fordi det er ægte. Jeg vil have det sjovt," siger Hucknall i en pressemeddelelse. 

Arrangørerne bag Musikteatret Holstebros Open Air-koncerter ønsker at give deres kundeklub-medlemmer nogle fordele, og derfor vil medlemmerne få adgang til presale:

"Det er klart, at vi gerne vil give dem, som bakker op om os som kulturhus lidt ekstra fordele - og presale til nogle af de store shows er en af de fordele," siger direktøren. 

Billetterne går i salg den 19. november 2021 - dog kun for medlemmer af Musikteatrets kundeklub. Alle andre må vente til den 22. november 2021. Man kan også købe billetter ved døren, hvis der ikke er udsolgt. Køb dine billetter via musikteatret.dk.

Simply Red gæster også Danmark til December 2022, hvor de indtager Royal Arena. Koncerten er en del af en turné, som skulle have fundet sted i 2020. Den blev først flyttet til 2021 og senere 2022. Turnéen i 2020 skulle have markeret udgivelsen af Simply Reds 12. studiealbum Blue Eyed Soul, der udkom i november 2019. Sidst bandet spillede i Danmark var i Odense i 2015, hvor GAFFAs anmelder kaldte musikken "blå-øjet soul".

LÆS OGSÅ: Simply Red: Arena Fyn, Odense

Varm op til koncerten på Musikteatret Holstebros Open Air med musikvideoen til Simply Reds hitsingle "Stars": 

ANNONCE