Nyhed

Slipknot-forsanger må ikke svine Justin Bieber

Corey Taylor ville have givet sin kommende bog en kontroversiel titel om Bieber, men det fik han ikke lov til

Slipknot- og Stone Sour-frontmand Corey Taylor planlægger at udgive sin tredje bog, som har fået titlen "You're Making Me Hate You." Ligesom de to forgængere har den kommende bog et tema. Denne gang omhandler temaet alle de ting, der pisser vokalisten af.

I juli 2012 publicerede Corey Taylor bogen "Seven Deadly Sins", som beskrev musikerens mange oplevelser med verdens forbudne frugter. Året efter udgav Taylor bogen "A Funny Thing Happened on the Way to Heaven," som handlede om maskebærerens oplevelser med det overnaturlige og hans verdensanskuelse.

Måske er det gået din næse forbi, men det er efterhånden ret velkendt, at Taylor har en del erfaring med vrede. Vrede kan vel i virkeligheden betragtes som Slipknots eksistensgrundlag og succesingrediens, hvilket gør det endnu mere interessant at finde ud, hvor vreden stammer fra.


Bogens officielle beskrivelse lyder således: "I ånden af den store George Carlin beskriver New York Times-bestseller-forfatter og forsanger i Slipknot og Stone Sour, Corey Taylor, på en komisk måde, hvilke dagligdags luner der pisser ham af. Der kommenteres på folks ubehøvlede opførsel på restauranter og i indkøbscentre, de mange krænkelser i flytrafikken, iøjnefaldende dårlige modevalg, livsfarlige elendige billister og mest af alt det sørgelige stadium, moderne musik befinder sig på. Ingen bliver skånet undervejs, og slet ikke ham selv. Uden at holde noget som helst tilbage er 'You're Making Me Hate You' en hård kritik af de underlige verden, vi lever i."

For nyligt blev Taylor interviewet på Nerdist podcast, hvor han beskrev "You're Making Me Hate You" således: "Den er fucking brutal. Helt basalt er det bare mig, der sviner alle."

I interviewet forklarede han også, at han oprindeligt ville have kaldt bogen "How Justin Bieber Sucked A Million Dicks To Make His Money", men denne titel ville forlaget ikke give den kontroversielle forsanger lov til at bruge, da de var bange for sagsanlæg. 


Den nye bog, der giver adgang til Taylors vrede hjerne og univers bliver udgivet den 30. juni 2015 via Da Capo Press.

Lær mere om Slipknot i klippet herunder.


 

ANNONCE