Nyhed

Toto giver to danske koncerter

Det amerikanske storsælgende band parkerer tourbussen i Danmark med bagagerummet fyldt med klassikere.

Det amerikanske poprockband Toto lægger vejen forbi København og Sønderborg, når de til juni besøger Falconer Salen og Mølleparken. Bandet fra Los Angeles kravlede de første spæde skridt op ad karrierestigen i 1977, og har kravlet op og ned lige siden.

Toto udgav i 1977 deres første album, "Toto", der blev en pæn succes, ikke mindst pga. hittet "Hold The Line", og senere - i 1982 - lavede de en rockklassiker med albummet "Toto IV", der især huskes for hits som "Rosanna" og "Africa". Siden er det som sagt gået lidt op og ned ad bakke, ned ikke mindst med trommeslageren Jeff Porcaros død af et hjerteanfald i 1992. Gruppen har også skiftet forsanger flere gange, men har altså aldrig ladet sig stoppe.  

Som enkeltpersoner har bandets efterhånden mange medlemmer tilsammen ifølge koncertarrangøren ICO medvirket på intet mindre end 5000 albums (!) og solgt mere end en halv milliard plader og modtaget 225 Grammy-nomineringer. Efter at have spillet sammen i over 35 år er Toto i dag et af verdens bedst sælgende bands nogensinde. Trods stor udskiftning af bandmedlemmer eksisterer Toto stadig, hvilket giver det danske publikum muligheden for at opleve bandet live i København og Sønderborg til sommer.


Toto-fans skal altså smøre sangstemmerne og gøre sig klar til at synge med på udødelige klassikere, som "Hold The Line", "Rosanna", "Georgy Porgy", "Stop Loving You", "99" og "Africa", når det legendariske band gæster Mølleparkens Friluftsscene den 2. juni og Falconer Salen i København den 3. juni.

Besætningen til de to koncerter vil bestå af følgende medlemmer:

Steve Lukather


David Paich

Steve Porcaro

Joseph Williams


David Hungate

Keith Carlock

Lenny Castro


Billetter til Mølleparken er i gang på Billetnet.dk og til Falconer Salen på Billetlugen.dk

Hør Toto med klassikeren "Rosanna" herunder.


ANNONCE