Nyhed

De danske ambassadører til Movember fundet

Landsholdet i dancehall er kaldet til at lade skægget stå

November er lige om hjørnet. Er du begyndt at gro et overskæg? For igen i år slår den australske sundhedskampagne til og opfordrer alle danske mænd til at lade de små dun over læben gro. Movember har netop udråbt sine to danske ambassadører. I år drejer det sig om de populære dancehall-kunstnere Kaka og Pharfar.

Det er efterhånden en tradition, at november måned står i overskæggets tegn. Den globale sundhedskampagne Movember, der bruger overskæg til at sætte fokus på mænds sundhed og indsamle midler til kampen mod prostata- og testikelkræft, har de seneste år givet bybilledet et meget behåret look i november. Alene sidste år deltog mere end 12.000 danskere i kampen, og sammen indsamlede de over 2,5 millioner kroner ind. Når Movember i år for fjerde gang rammer danske overlæber, forventes endnu flere at slutte sig til.

Pharfar har kendt til Movember nogle år og mener selv, det er på tide, han tager aktiv del: "Jeg synes, at vi alle sammen har en forpligtelse til at støtte op om en god sag. Og for os er kombinationen af, at man har det ret sjovt, mens man støtter et godt formål, ret vigtigt. Jeg tror i hvert fald, at det bliver sjovt for andre at se på", griner han og bakkes op af Kaka, der godt er klar over, at han nok kommer til at kæmpe lidt med skægvæksten: "Jeg er jo ikke ligefrem kendt for at have en kæmpe skægvækst, men jeg tror sgu, jeg kommer til at stå rimelig skarp", slutter han.


Er skægvæksten i orden, er det måske allerede nu på tide at informere kæresten om, at november kommer til at blive en lidt mere behåret måned end ellers.

Danmarksholdet i "dancehall" overraskede tidligere på året Smukfest, ligesom de var et kærkomment tiltag til årets NorthSide. Du kan se dem i live-action her, mens du gemmer skraberen længst væk i toiletskabet:


ANNONCE