Nyhed

Emmelie de Forest fortolker Nirvana-sang

Mange musikere har givet sig i kast med at fortolke et Nirvana-nummer, og nu vil Emmelie de Forrest lege med

"Smells Like Teen Spirit"-superhittet fra Nirvana, som i sin oprindelse er sunget af den afdøde forsanger Kurt Cobain, bliver nu fortolket af den internationale Melodi Grand Prix-vinder Emmelie de Forest. Hvis du bevæger dig rundt på YouTube, vil du hurtigt kunne se, at mange amatører og flere professionelle, blandt andre Tori Amos, a cappella-gruppen The Flying Pickets og Patti Smith tidligere har fortolket Nirvana-nummeret. Og nu vil Emmelie de Forest give sin version.

I 2013 vandt Emmelie de Forest med nummeret "Only Teardrops" og har senest lavet singlen "Drunk Tonight", hvor vi i den dertilhørende musikvideo møder en sexet udgave af sangerinden. Og nu byder hun altså på endnu en ny side.

Nummeret "Smells Like Teen Spirit" gav Nirvana deres store gennembrud i 1991 og kan findes på gruppens andet album "Nevermind" fra samme år. Med hjælp fra MTV blev gruppens musikstil med alternativ rock løftet til mainstream. Det var bandets største hit og blev nummer seks på Billboards Hot 100-liste i starten af 1992.


Og nu har den kendte sangerinde fra Mariager – altså Emmelie de Forest – blandet sig i kampen om at fortolke det udødelige Nirvana-nummer. Du kan høre Emmelie de Forests version af nummeret nedenfor. Hvad synes du om den? Lyt her:

 

 

 


 

 

ANNONCE