Nyhed

Se Linda P svine Henrik Qvortrup i ny video

Komikeren tager bladet fra munden i ny sang med titlen Qvortrup, der giver den forhenværende Se og Hør-chefredaktør tørt på

Linda P's nye sang "Qvortrup" giver Henrik Qvortrup en aldeles velfortjent opsang, ifølge komikeren: "Nok sker der meget omkring os hele tiden, men vi må ikke glemme, at der er nogle af de 'gamle nyheder', som endnu ikke er straffet, såsom Henrik Qvortrups medvirken til overtrædelse af paragraffer i straffeloven", fortæller Linda P. Den nye sang eller opsang kan du se videoen til nederst på siden. Her ligger Linda P ikke fingrene imellem, når hun vifter med flag foran Vestre Fængsel, Qvortrups kommende bolig ifølge Linda P, og går amok med sit kreditkort. 

Linda P, som er en af Danmarks mest populære komikere, mener ikke, at episoder som dem, Henrik Qvortrup har foranlediget, skal gå upåagtede hen: "… Alle der fucker op, skal da høre for det. Sådan er reglerne!", påpeger hun.

Det, Linda P vil have, at Henrik Qvortrup skal høre for, er det faktum, at han i sin tid som chefredaktør på Se og Hør skulle have arbejdet sammen med en kilde, den såkaldte tys-tys-kilde, der har foretaget ulovlig overvågning af kendte og kongeliges kreditkort over en periode på flere år. En sag, som blev oprullet af dagbladet BT i foråret sideløbende med udgivelsen af den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussens selvbiografisk inspirerede roman "Livet, det forbandede". I den forbindelse blev Qvortrup sammen med flere andre tidligere Se og Hør-medarbejdere, tys-tys-kilden og bladejeren Allers udgiverdirektør Per Ingdal sigtet i sagen.


Linda P har siden sin debut som stand-up-komiker for 10 år siden udviklet sit talent til at brede sig over underholdningens mange genrer. CV'et favner en bred palet af anmelderroste one man shows, tv-satirer, roller i film, teater samt musicals. De seneste år har Linda P også gjort opmærksom på sig selv via musikken, som vi blandt andet stiftede bekendtskab med i one man showet "Linda P - og mig". Her imponerede hun både publikum og anmeldere med sin musikalitet.

Linda P blev for alvor kendt som sanger forrige år, da hun med hittet "Du' fan'me pæn, du er" skabte en regulær landeplage. Den nye sang "Qvortrup" er optakten til et album, der udkommer senere, men hvor datoen for udgivelsen endnu ikke er offentliggjort.  

Se videoen her:

ANNONCE