Nyhed

Topnavne laver nyt Drive-soundtrack – hør smagsprøve

Nicolas Winding Refn instruerede den amerikanske blockbusterfilm – nu bliver soundtracket opdateret

Ryan Gosling kan takke Nicolas Winding Refn for at få en rolle i filmen "Drive", som også er kendt for et stemningsfuldt soundtrack med blandt andre Kavinsky, Chromatics og Electric Youth. Flere bands vil nu bidrage til at opdatere det ellers glimrende soundtrack. Du kan høre Chvrches' bidrag nederst på siden.

BBC Radio 1's Zane Lowe har samlet fornemme navne som Chvrches, Foals, SBTRKT, Jon Hopkins, Laura Mvula, The 1975, Baauer, Banks, Bastille, Bring Me The Horizon, Eric Prydz, the Neighbourhood og ZCC (alias Simon Neil fra Biffy Clyro) til at lave et splinternyt soundtrack til "Drive". Ovenstående betyder ikke at der er en "Drive"-film 2 på vej, det er blot soundtracket, der bliver genopfrisket. Projektet er benævnt "Radio 1 Rescores: Drive – Curated by Zane Lowe". Alle numrene på nær et er spritnye og udarbejdet specielt til netop dette projekt.

Filmen med det nye soundtrack vil blive udsendt på BBC Three den 30. oktober. Interesserede seere vil have mulighed for at skifte mellem det nye og det originale soundtrack under filmoplevelsen.


I en pressemeddelelse kalder Lowe projektet "den mest ambitiøse, imponerende ting, vi nogensinde har gjort." Nicolas Winding Refn har også givet sin opbakning omkring projektet til kende.

Du kan se traileren til filmen med det nye soundtrack herunder.


Du kan høre Chvrches bidrag til projektet med nummeret "Get Away" her. 

 

ANNONCE