Nyhed

Hør Adam Cohens nye album en uge inden offentliggørelsen

Adam Cohen, søn af den legendariske melankoliker Leonard Cohen, er klar med et spritnyt album.

Adam Cohen, som går i sko, der kræver gigant fødder at udfylde, er igen klar til at indprente sit musikalske udtryk i musikbranchens hukommelse. GAFFA giver nu musikelskere landet rundt en eksklusiv mulighed for at streame Adam Cohens nye album "We Go Home" på Soundcloud. Det eksklusive element består i, at denne mulighed bliver givet en uge inden den reelle offentliggørelse af albummet. Hør albummet nederst på siden.

For tre år siden var Adam Cohen tæt på at give musikkarrieren langefingeren, men besluttede sig i sidste øjeblik for at give karrieren det sidste skud i bøssen. Det sidste skud skulle heldigvis vise sig at ramme plet, da albummet "Like A Man" fra 2011 blev en kommerciel succes, gav ham et guldalbum i Canada og skabte fundament for en verdensomspændende turné. "Like A Man" har givet fans og kritikere store forventninger til Cohens næste udspil, hvilket har influeret og påvirket den canadiske sanger og sangskriver: "Det gik op for mig, at jeg havde brug for desperate foranstaltninger for at forblive ærlig og også for at mindske angsten for at skulle følge op på det eneste succesfulde album, jeg nogensinde har lavet."

Af ovenstående grund har Adam Cohen valgt at producere sit nye album "We Go Home" i kendte og trygge omgivelser. Forberedelserne har dermed fundet sted i et lille hvidt hus på den græske ø Hydra, hvor han har tilbragt meget tid i sin barndom. Indspilningerne fortsatte i Montreal i huset, hvor Adam blev født og omgivelserne på samme måde gav tryghed.


"Jeg vidste, at jeg malede en stor skydeskive på min ryg ved at lave mit album i Leonard Cohens hjem, men det er også mit hjem. Det her er væggene, der så mig vokse op, og det er de samme vægge, jeg havde brug for at komme tilbage til. Min muse er mit hjem."

Adam Cohen beskriver det nye album som et album, hvor sangene taler for sig selv. Sangene vil afspejle samtaler, han har haft med sin far og samtaler, han ønsker at have med sin syvårige søn Cassius. Et Adam Cohen-album uden kærlighedssange er som en bøf uden løg, så de dybfølte romantiske tekster vil også være at finde på "We Go Home". Cohen er opmærksom på, hvad han har præsteret, og hvad han nu skal præstere: "Mit sidste album handlede om, at jeg endelig skulle erobre min plads i en musikalsk tradition og finde min stemme i den tradition. Mit nye album handler om at hæve min stemme."

"We Go Home" bliver først udgivet den 15.september, men herunder har du en eksklusiv mulighed for at høre det før de fleste andre.


Hør Adam Cohens nye album "We Go Home" lige her.  

   

ANNONCE