Nyhed

Se Leonardo DiCaprio som rapper

Skuespilleren med den lange filmkarriere på bagen prøver sig af med at rappe en kendt rapsang – synes du, det lykkes?

Vi kender ham som Titantics Jack, der råber "I'm the King of the world" for enden af det siden forliste skib fra 1912. Han har spillet adskillige roller blandt andet i filmene "The Aviator", "The Wolf of Wall Street", "Titanic" naturligvis og mange flere. Nu har han også kastet sig ud i rollen som rapper. I videoen, som du kan se et link til nedenfor, forsøger DiCaprio at rappe sangen "Scenario". Men har han talent for det?

Sangen er lavet af hiphop-gruppen A Tribe Called Quest og er fra deres andet album "The Low End Theory" fra 1991. Gruppen har udsendt en stribe af klassiske rap-tracks, og de fik opbygget en status som en af 90'ernes vigtigste hiphop-grupper. Du kan få historien om bandet her.

Hør nummeret "Scenario" af rap-gruppen, før du giver dig i kast med Leonardo DiCaprios version:

DiCaprio bringer sine rap-talenter på banen med fuld underlægningsmusik og hjælp fra skuespiller og r&b-sanger Jamie Foxx. Han gemmer sit ansigt under sin hat, mens han gi'r den op til det klassiske nummer "Scenario" i anledningen af klubejeren Richie Akivas fødselsdagsfest i Hollywood-klubben 10ak forleden.


Hvis man er amerikaner, var ung i 1991 og nogenlunde hiphop-interesseret, vil man formentlig kende teksten til sangen. På trods af at DiCaprio falder i denne alderskategori, med sine 39 år, lader det til, at han ikke kan huske alle linjerne på nummeret. Det er dog stadig underholdende.


Se hvordan DiCaprio gi'r den op for "Scenario" og bedøm selv, hvilken karakter han fortjener for sin fortolkning af nummeret her:

ANNONCE