Nyhed

A Tribe Called Quest-medlem optræder i Danmark

GAFFA – alt om musik

Supergruppen The Midnight Hour med Adrian Younge og Ali Shaheed Muhammad giver koncert på Hotel Cecil i København og på Atlas i Aarhus

The Midnight Hour er et musikprojekt, der er inspireret af 1920’ernes og 30’ernes ”Harlem Renaissance”, som dækker over en bevægelse af blomstrende afroamerikansk musik, kunst, skuespil, dans, litteratur og intellektualisme. Musikken er forankret i et blend af funk, jazz og soul, og bagmændene er Ali Shaheed Muhammad fra A Tribe Called Quest og komponist Adrian Younge, der blandt andet har skabt musikken til blaxploitation-parodifilmen Black Dynamite fra 2009. De erfarne herrer indfinder sig på Hotel Cecil i København den 12. maj og på Atlas i Aarhus den 13. maj.

The Midnight Hours repertoire består, ligesom deres selvbetitlede debutalbum fra 2018, primært af instrumental sanselig musik fremført af Younge på klaver, Muhammad på bas og med et backingband samt blæser- og strygersektioner.


Bandets historie starter tilbage i 2013, hvor Younge arbejdede på Souls of Mischiefs album There Is Only Now. Younge fik Muhammad til at agere speaker på albummet, og herved startede et personligt og musikalsk venskab mellem de to. The Midnight Hours påbegyndte deres første indspilninger ved disse 2013-sessions.

Billetsalget er i gang via spillestedernes hjemmesider.

Se The Midnight Hours Tiny Desk-koncert nedenfor:


LÆS OGSÅ: Ice Cube erstatter A Tribe Called Quest på Roskilde Festival

ANNONCE