Nyhed

Guide: Kom op på beatet med ugens bedste sange

Hvis søndagen skal bruge et godt soundtrack, kan det lige så godt være bestående af ugens bedste sange

Foråret er her næsten. Og med det tiltagende lys, solens stråler, den blå himmel og fuglenes tidlige kvidren følger naturligvis også masser af god musik. GAFFA har traditionen tro samlet ugens bedste sange i en omfangsrig spilleliste, som du kan høre her forneden i WiMP eller Spotify.

Af danske kunstnere har vi naturligvis fundet plads til Ulige Numre. På deres andet album, "Grand Prix", cementerer forsanger Carl Emil Petersen sin styrke som sangskriver. GAFFAs musikanmelder Pelle Sonne Lohmann kvitterer med fire stjerner og skriver blandt andet: " Petersen er reflekteret og blander ubesværet en skiftevis sej og sårbar kropslighed med organiske metaforer, der ofte har rødder i natur og dyreliv. Det er meget fint, og stemmen følger med."

Året efter debuten er ligeledes danske The Great Dictators, der nu er reduceret til en trio, klar med den svære toer. "Killers" hedder den, og den får også fine ord med på vejen af GAFFAs Finn P. Madsen. Han kvitterer med fire stjerner og skriver: " The Great Dictators forstår at træde ud af mængden med et udtryk, der dyrker det dunkle med dragende elegance."

Vi kommer naturligvis også ud over den danske andedam, og du finder også navne som The Prodigy, Eels og Snoop Dogg på vores spilleliste. Hør den her:ANNONCE