Nyhed

Jack White tager en live-pause

Det tidligere White Stripes-medlem trækker stikket ud i en lang periode

Jack White har meddelt musikverdenen, at han trækker sig midlertidigt tilbage fra live-scenen. Der er dog stadig chance for at opleve ham lidt endnu, da han optræder på dette års Coachella-festival i USA i den kommende weekend, mere præcist den 18. april. Efterfølgende giver han også koncerter i fem amerikanske stater, som han endnu mangler at besøge på sin tour. Det specielle ved de sidste fem koncerter er, at tid og sted først bliver annonceret om morgenen på koncertdagene, og at der udelukkende er dørsalg af billetter efter først til mølle-princippet.

GAFFA anmeldte sidst en koncert med White tilbage i juli sidste år, hvor han indtog Orange Scene på Roskilde Festival. Her gav anmelder Ole Rosenstand Svidt liveoptrædenen fire stjerner og skrev blandt andet: " (...) Jack White og hans band på i alt fem musikere - bas, trommer. tangenter, violin/kor og lapsteel/theremin (og tidligere White-musiker, danske Margrethe Björklund på lapsteel i en enkelt sang) foruden White på sang og guitar viste musikalitet på højt niveau og uforfalsket spilleglæde. Konsekvent i stilfuldt blåligt scenelys."

Det er endnu uvist, hvad Jack White vil bruge sin pause fra scenelyset til. Det seneste nye fra White er, at han blev offentliggjort som en af medejerne af Jay-Z's streamingtjeneste Tidal sammen med Madonna, Rihanna og mange andre store artister. 

ANNONCE