Nyhed

Lågsus med gæster til Grøn Koncert

Duoen gentager sidste års succes med markante gæstesolister, blandt andre Djämes Braun

De to P3-værter, Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen, der tilsammen udgør den populære dj-duo Lågsus, åbner endnu en gang Grøn Koncert.

Duoen lover, at der vil blive fyret op et brag af en popfest, hvor Djämes Braun, Emil Stabil, Cisilia og Vild $mith vil gæsteoptræde:

"Det bliver en massiv hitkavalkade. Der bliver ikke spillet et eneste nummer på den scene, som ikke er et kæmpehit. Det, vi skal, er at stable en kæmpe fest på benene, som publikum slet ikke anede, at de skulle ind og være en del af. Det er jo det, vi gør. Der er ikke nogen superdyb tallerken, men det holder," udtaler de.


Der er store forventninger til drengene, der også sidste år åbnede Grøn Koncert, og det viste sig at være en stor succes, beretter duoen:

"Sidste år fik jeg den reaktion fra flere personer, at det var federe, end de havde regnet med. De anede ikke, hvem vi var, og de vidste ikke, hvad vi kunne. Men de syntes virkelig, det var en fed fest," fortæller Nicholas.

"Vi hørte folk sige: 'wow, det var jo den fedeste fest hele dagen!', og så bliver vi jo rigtig glade. Når vi går rundt på pladsen efterfølgende, er der ingen, der genkender os, og vores styrke er ikke at gå rundt og være lækre eller synge vores hits, for sådan nogle har vi ikke. Til gengæld kan vi finde ud af at holde en fest, og det er netop det, vi skal," uddyber Pelle.


Ønsker man at være en del af festen, så folder Grøn Koncert sig ud følgende dage:

16/7: Kolding

17/7: Randers


18/7: Aarhus

19/7: Aalborg

23/7: Esbjerg


24/7: Odense

25/7: Næstved

26/7: København


Find billetter via GAFFA Live.

ANNONCE