Nyhed

MØ er nummer 2 i verden

Samarbejdet med Major Lazer og Dj Snake har ført den danske sangerinde næsten helt til tops på Spotifys globale hitliste

Sangen "Lean On", der er et samarbejde mellem Major Lazer, DJ Snake og danske MØ, ligger med over to millioner daglige streams nu nummer to på Spotifys Globale Top 50. Den bliver kun lige overgået af den råspillede "See You Again" fra Wiz Khalifa. Som om det ikke var nok succes, har en af Europas mest toneangivende radioer, BBC Radio 1 netop også tilføjet "Lean On" til deres højeste rotation, hvilket tyder på, at sangen ikke har toppet endnu. 

MØ er lige nu i studiet i Los Angeles, hvor hun arbejder på ny musik, der gerne skulle udmunde i singler eller et album senere på året. Den unge sangerinde har også sideløbende skudt festivalsæsonen i gang med egen koncert på den amerikanske festival Coahella – og hun gæstede også DJ Snakes koncert, da han spillede "Lean On". 

Nummeret bliver også spillet flittigt i Danmark og er her allerede gået guld, mens det har fået platincertificeringer i både Sverige og Holland. Succesen vil ingen ende tage over MØ, som også i sidste uge vandt en pris for "Årets komponist inden for popindustrien" til Carl-Prisen. 

ANNONCE