Nyhed

Mød internationale stjerneproducere til Spot Festival

Den aarhusianske musik- og branchefestival får fint besøg i år, blandt andre af Kanye Wests producer og danske Cutfather

Er du interesseret i sangskrivning af international kaliber, skal du læse videre her. Dette års Spot Festival byder i samarbejde med songwritercampen Aarhus Calling og DPA (interesseoragnisationen for sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere) på et seminar med fornemme gæster.

På fredagen under festivalen kan du nemlig komme til en masterclass med Kanye Wests producer og A&R-manager Che Pope, danske Cutfather og Pitchshifters, der blandt andet står bag hits fra Medina og Kidd. 

Cutfather, der har over 20 års erfaring fra den internationale musikbranche, fortæller: "Danske producere står stærkt i disse år. Vi skriver til artister i L.A., London, Tokyo, Seoul og er med til at skabe globale hits. Derfor skal vi også være med til at hjælpe det næste lag af unge talentfulde sangskrivere og producere frem - og dele vores erfaringer og netværk".


Under masterclassen, der selv betegner sig som en tur ind i maskinrummet, vil Cutfather skille Olly Murs hittet "Up" ad, Pitchshifters vil demonstrere opbygningen af Medinas "Giv Slip", mens Che Pope vil fortælle om sit samarbejde med internationale artister som Kanye West, John Legend, Jay-Z, Eminem med flere. Der vil desuden også være besøg fra den norske publisher Robin Jenssen og Pelle Lidell, der er A&R executive for Universal Music.

Har du erhvervet en Spot Plus-billet, kan du komme gratis med til seminaret, der ligger fredag klokken 16 i "Dania"-lokalet på SAS Hotel Radisson.

Har du ikke købt Spot-billet endnu, kan du gøre det via GAFFA Live.


Billetter til Spot Plus kan købes her

 

ANNONCE