Nyhed

Cutfather skal finde Danmarks næste Grand Prix-vinder

Den internationale producer går forrest i jagten på en Eurovision-sejr

Den danske musik-producer med de internationale ører – Cutfather – kommer til at lede jagten, når sangene til det næste Melodi Grand Prix skal findes.

"Vi har besluttet at tage én af de bedste musik-producere i Danmark og gøre ham til musikansvarlig. Han får ansvaret for at finde sangene, der gør, at vi kommer i top igen," siger underholdningschef i DR Jan Lagermand Lundme.

Cutfather, der bærer dåbs-navnet Mich Hedin Hansen, er selv er en trofast Grand Prix-kigger:

"Grand Prix har haft et blakket ry i det danske musikmiljø i mange år, men jeg ender altid selv med at se showet. Det er en begivenhed, der samler folk. Så hvorfor ikke gå ind i det, og se hvad jeg kan tilføre? Jeg er altid frisk på en udfordring," siger produceren.

Opgaven bliver både at vælge de rigtige sange og finde de artister, der kan performe dem bedst.

"Cutfather er en popsnedker, der ved, hvad der skal til, og jeg er så lykkelig for, at han har takket ja til opgaven," uddyber Jan Lagermand Lundme.

Cutfather har tidligere arbejdet sammen med internationale navne som Kylie Minogue, Christina Aguilara og Pussycat Dolls.

I 2011 og 2012 var han dommer i den danske udgave af X Factor, og han var den vindende dommer, det første år han deltog, hvor sangerinden Sarah løb med trofæet.

Frem til den 7. september, kan du indsende sange, hvis du mener, du sidder med vinderen på hånden. Du kan læse mere på dr.dk/grandprix.

Hør Olly Murs med sangen "Up," som Cutfather har været med til at skrive og producere:

ANNONCE