Nyhed

Musik i Lejet tilføjer tre navne til programmet

Arrangørerne smider tre nye navne på plakaten

I midten af juli er der festival i Tisvildeleje i det nordlige Sjælland. Nu har folkene bag arrangementet tilføjet tre nye navne:

Nao er en glamourøs r'n'b-cocktail bestående af synthesizerlyde, pulserende beats og blød, sensuel kvindevokal. Den unge, kvindelige britiske kunstner turnerede sidste år med Little Dragon og er i år at finde på et hav af festivaler rundt omkring i England. Hendes ep "So Good" kom på banen sidste år og vil forhåbentlig leve op til sit navn i enhver r'n'b-elskers ører.

Lyt til: "Take Control Of You"

Tomas Barfod, der også er kendt som trommeslager og producer i WhoMadeWho, har høstet lutter anmelderroser, siden han solodebuterede i 2012 med albummet "Salton Sea". Albummet gav sofistikeret elektro-pop med en spændvidde lige fra clubfest til sofalyt. Opfølgeren "Love Me" fra 2014 viser en mere drømmende Barfoed, som dog stadig har sans for den gode melodi, og det har ført den talentfulde producer og dj vidt omkring i verden.

Lyt til: "November Skies"

Heimatt (billedet) kan beskrives som en moderne fortolkning af folkmusik, der både leverer uptempo og mere laidback, smuk melankoli. Folkrockerne udgav for et år siden debut-ep'en "To The Mountain" og har i marts udgivet deres første album i fuld længde, et album, som bærer den noget kuriøse titel: "With You I Will Dance All The Way Through The Night. I Will Tie Your Hands And Go Blind. If You Just Let Me".

Lyt til: "Oh My God!"

Festivalen finder sted i uge 29, i dagene fra den 16. til den 18. juli i Tisvildeleje. Festivalen præsenterer blandt andet også Ukendt Kunstner, Ulige Numre, Jooks, Cancer, Bikstok, The Minds of 99, Vinnie Who, Rangleklods, Kwamie Liv, Jacob Bellens med band, Kenton Slash Demon, AV AV AV, THR KNGS, Hymns from Nineveh, The Attic Sleepers og Kentaur. Der vil løbende komme yderligere offentliggørelser.

Hold dig opdateret på Musik i Lejets hjemmeside. Billetter kan erhverves på billetlugen.dk

ANNONCE