Nyhed

NMVA 2015: Du kårer den bedste musikvideo

GAFFA Audience Awards uddeles til Nordic Music Video Awards næste måned. Stem her!

Når Nordic Music Video Awards afholdes i Oslo den 23. maj, er der specielt en pris, der betyder meget for alle de involverede. Nemlig publikumsprisen, som i år går under navnet GAFFA Audience Award.

Fra og med i dag kan du endelig stemme på dine favoritter blandt alle de nominerede musikvideoer. De, som stemmer, er også med i konkurrencen om billetter til selve prisuddelingen.

Stem på din favorit hér

- Når vi ser på kvaliteten af videoerne, der er med, er vi sikre på, at vi gjorde det helt rigtige, da vi startede denne årlige prisuddeling. Norden står stærkt i dagens musikvideomarked, og det er mange kreative sjæle og uopdagede talenter, vi ønsker at få frem i lyset i år, skrev arrangørerne i en pressemeddelelse, da de nominerede blev offentliggjort i forrige måned.

Blandt de danske kunstnere, som er nomineret til prisen, finder vi blandt andet Tomas Barfod, Nik & Jay, Navneløs og Kill J.

Trænger du til en genopfriskning af hvilke videoer, som i år er nomineret indenfor kategorierne Performance, Post-Production, Art Direction, Best Artist Performance, Edit, Cinematography, Director og ikke mindst Årets Musikvideo, kan du se alle de nominerede videoer her.

ANNONCE