Nyhed

Of Monsters And Men gæster København

Den islandske kvintet lægger vejen forbi Store Vega til oktober

Den islandske indie-folk-kvintet Of Monsters And Men bringer nordiske kuldegys til København i efteråret. Det sker i forbindelse med udgivelsen af deres seneste udspil "Beneath The Skin", der følger op på debutalbummet fra 2011. Det første singleudspil "Crystals" har allerede tiltrukket sig stor opmærksomhed med over to millioner afspilninger på YouTube. Du kan opgradere lydkvaliteten på ørehængeren til koncerten, der finder sted i Store Vega, den 31. oktober.

Sangerinden Nanna Hilmarsdóttir inviterede sine venner med på scenen til en talentkonkurrence på Island for fem år siden, og vandt. Det blev startskuddet til kvintetten, der valgte at kalde sig Of Monsters And Men. Hovedpræmien var en optræden på den islandske showcase-festival, Iceland Airwaves festival. Et år senere udgav de debutalbummet "My Head Is An Animal", der strøg til tops med den energisk single "Little Talks". Albummet solgte mere end to millioner eksemplarer og fastholdt en stadig førsteplads på verdens hitlister.

Du kan sikre dig billetter til koncerten, når billetsalget bliver skudt igang på torsdag, den 30. april kl. 10.00. Indtil da kan bevæge dig lidt til singlen "Crystals" i selskab med denne entusiastiske ældre herre:


ANNONCE