Nyhed

Udsolgt af torsdagsbilletter til Tinderbox

Rammstein, The 1975, Band of Horses, Of Monters and Men og The National trækker folk til

Den første dag på årets Tinderbox-festival har tiltrukket mange interesserede festivalgænger – så mange, at festivalen nu kan melde udsolgt af torsdagsbilletter.

Foreløbig består torsdagens program af en række prominente navne, blandt andre Rammstein (billedet), The National, the 1975, Band of Horses, Of Monsters and Men, Saybia, Lost Freqquencies, Bassjackers, TooManyLeftHands og Steve Angello.

"Det er ret fantastisk, og vi er virkelig glade og stolte over, at vi allerede nu kan melde udsolgt af torsdagsbilletter", siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe, og fortsætter:


"Det kommer selvfølgelig ikke bag på os, at navne som Rammstein og The National ville være så eftertragtede, men samtidig kan vi konstatere, at alle billettyper sælger rigtig godt – og markant bedre end ved sidste sommers debutår. Det glæder vi os til at belønne ved at give alle vores gæster endnu en fantastisk oplevelse i Tusindårsskoven, hvor vi også har nye ting i ærmet."

Sidste år solgte festivalen 22.000 billetter mod de kalkulerede 25.000, hvilket gav festivalen et underskud.

Der er stadig endagsbilletter til fredag og lørdag til salg samt 3-dages partoutbilletter og 3-dagesbilletter til VIP-området. Køb billetter via GAFFAs festivalguide.


Tinderbox mangler stadig at offentliggøre omkring 10 navne, før det endelige program er på plads. Indtil videre ser programmet for årets Tinderbox festival ud som følger, men festivalen tager forbehold for ændringer:

Hovedscenerne:

Torsdag: Rammstein, The National, The 1975, Of Monsters And Men, Saybia, Band of Horses, Flogging Molly


Fredag: Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Years & Years, Malk De Koijn, The Sandmen, Scarlet Pleasure

Lørdag: David Guetta, Suede, Lukas Graham, Jason Derulo, Mac Miller, The Minds of 99, Ukendt Kunstner

MagicBox:


Torsdag: Lost Frequencies, Bassjackers, TooManyLeftHands, Steve Angello, Zeds Dead

Fredag: Otto Knows, Yellow Claw, Don Diablo

Lørdag: Sam Feldt, AV AV AV, EDX


ANNONCE