Nyhed

Oppenheimer søger nye talentfulde bands

Den aarhusianske upcoming-festival Oppenheimer åbner nu for bandansøgninger. Festivalen vil i år særligt fokusere på østjyske musikere.

Hvis du og dit band har mod på at spille til den 16. udgave af Oppenheimer-festivalen, så kommer jeres chance nu. Frem til den 1. maj kan du og dit band ansøge om at spille til festivalen. Oppenheimer bliver i år afholdt den 19. september, og ligesom sidste år kommer festivalen til at foregå på Radar i Aarhus ved Godsbanen.

Oppenheimer vil i år fokusere på særligt de østjyske talenter, udtaler foreningens nye formand, Jonas Thyrsted:

"Der ingen tvivl om, at det musikalske niveau på sidste års Oppenheimer var rigtigt højt. Alligevel ønsker vi i år at skærpe vores profil, og derfor holder vi først og fremmest øje med ansøgninger fra østjyske bands. Vi ønsker med vores nye profil at bakke endnu mere op om det lokale musikmiljø, og vi er sikre på, at der i og omkring Aarhus er en masse talentfulde musikere, som bare venter på at komme ud og spille musik foran et entusiatisk publikum."


Oppenheimer arbejder i øjeblikket også med at få flere samarbejdspartenere, som kan være med til at rådgive de bands, som skal spille til fesitvalen, siger Jonas Thyrland.

"Vores mål er, at man som musikker på Oppenheimer ikke kun får muligheden for at optræde 45 minutter på scenen. Vi ønsker i højere grad at være en forening, hvor bands og kunstnere også kan få karriererådgivning og møde branchefolk, som kan hjælpe dem videre i karrieren. Derfor er vi netop nu i gang med at lave aftaler med nye samarbejdspartnere, som vi forhåbentlig kan præsentere i løbet af foråret."

Det aarhusianske band Sonja Hald (billedet) var blandt sidste års kunstnere, som spillede på festivalen. Bandet er siden slået igennem på den danske musikscene og kan i år opleves på flere af landets festivaler til sommer. Blandt tidligere deltagere kan nævnes Fallulah, Dúné og The Blue Van.


Hvem som skal spille på Oppenheimer, bliver i år besluttet af en dommerskare, som inkluderer Fallulah, John Fogde fra NorthSide, Jeppe Vind fra Kulisselageret, Kim Bisgaard fra Innovation Lab, Theis Smedegaard fra Skandanavien og Jesper Mardahl fra Promus.

Yderligere vil Oppenheimer annoncere årets special guest i løbet af sommeren. Sidste år var det Rangleklods, som afsluttede festvalen.

Informationer om ansøgningsprocessen og ansøgningsskema kan findes på www.opppenheimer.dk


 

ANNONCE