Nyhed

Radioprogrammet Album kommer til Vallekilde Højskole

Ralf Christensen og Kristian Leth går i dybden med et album - og du kan være med til at bestemme hvilket

Ralf Christensen og Kristian Leth bringer deres populære radioprogram "Album" til Vallekilde Højskole i næste måned, den 23. maj. Her vil de musiknørdede radioværter dykke ned i et bestemt album, der bliver valgt af arrangementets deltagere igennem en Facebook-afstemning.

Christensen og Leth har skrevet dansk radiohistorie ved at crowdfunde over 120.000 kroner til at indspille ti nye programmer, og én af dem kommer til at foregå foran et musikinteresseret publikum på den sjællandske højskole. "Når "Album" nu er det første crowfundede public service radioprogram i Danmark, skal publikum selvfølgelig selv være med til at bestemme programmets indhold. Vores ambition er at skabe arrangementer med kant og format på linje med det, man kan opleve på landets mest nyskabende scener og spillesteder," udtaler Thomas Burø, der er lærer på Vallekildes linje for events, design, lederskab og håndværk.

Afstemningen er blevet skudt i gang på Facebook, hvor The Velvet Underground & Nico: The Velvet Underground & Nico i øjeblikket ligger på en snæver førsteplads, skarpt forfulgt af The Clash: London Calling. På en tredjeplads finder man Depeche Mode: Violator, mens det ser sort ud for Leonard Cohen: Songs Of Leonard Cohen, der endnu ikke har fået nogle stemmer.


Uanset hvilket album, der løber af med sejren, lover Ralf Christensen, at det bliver "utrolig uvornt og anarkistisk". Du kan derudover også opleve jazz-rock-med-mere-kvintetten Selvhenter sammen med et par kolde øl og lidt aftensmad, frisk fra grillen. Find billetter til arrangementet her, og smid en stemme efter din personlige favorit på Facebook her. I mellemtiden kan du hygge dig lidt med et nummer fra afstemningens foreløbige førsteplads:

ANNONCE