Nyhed

Steven Tyler udgiver countryalbum

Aerosmith-forsangeren er på vej med solo-debut og har allerede indspillet flere af sangene

Nu er det officielt. Steven Tyler har skrevet kontrakt med pladeselskabet Dot Records, og det betyder, at der er et album på vej fra Aerosmith-forsangeren.

Mens der endnu ikke er sat nogen dato for udgivelsen, fortæller Rolling Stone dog, at albummet kommer ud senere i 2015, og at det vil indeholde flere sange, som Tyler allerede har skrevet og indsunget i Nashville i løbet af de sidste par måneder. Her har han samarbejdet med flere store amerikanske country-sangskrivere, og om den proces siger sangeren selv: "Jeg har arbejdet sammen med nogle fucking episke Nashville sangskrivere, så jeg har fået følelse med stilen og groovet."

Rolling Stone har også talt med flere af sangskriverne, blandt andre Cary Balow, som siger følgende om samarbejdet med Steven Tyler: "Alt hvad han synger kommer til at lyde en lille smule som Aerosmith, fordi han ér den stemme. Men han har snakket om, hvordan han vil have noget af det til at være organisk. Det kommer selvfølgelig ikke til at lyde som traditionel country eller old-school country, men han vil alligevel have mandolin og banjo med ind over (...)." 


Vi glæder os til at se og høre, hvordan rock-ikonet fra Aerosmith kommer til at gebærde sig i countrygenren. 

 

ANNONCE