Nyhed

Svenstrup & Vendelboe optræder til Danish DeeJay Awards

Den danske dj-duo optræder til dette års udgave af showet

I løbet af de sidste tre uger har artistlisten til dette års udgave af Danish DeeJay Awards for alvor taget sin form, og nu er den danske dj-duo Svenstrup og Vendelboe også meldt klar som en af attraktionerne til showet, som foregår den 30. april i Øksnehallen i det indre København.

I år 2000 blev Thomas Vendelboe den første artist, som vandt en DDJA, hvor det skete under en dyst i DDJAB – Danish DeeJay Battle, som stadigvæk har stort fokus under ceremonien, og nu er han at finde sammen med Kasper Svenstrup til den 16. udgave af showet.

Svenstrup og Vendelboe er blandt topscorerne i Danish DeeJay Awards' historie. De brød igennem med et remix af Medinas "Kun for Mig" fra år 2008 og har siden stået bag en lang række hits, som både inkluderer remixes af andre artisters sange, og de er også kendt for samarbejdet med Nadia Malm på numre som "Dybt Vand" og "Glemmer dig Aldrig", som blev udgivet i henholdsvis år 2011 og 2012.


Senest gjorde de sig bemærket ved showet i år 2013, hvor de var blandt topscorerne ved showet og hev priserne hjem sammen med Nadia Malm. I år er de tilbage i showet med en optræden med den amerikanske sangerinde Terri B.

Du kan se alle kategorier samt de nominerede lige her.

Danish DeeJay Awards 2015 løber som nævnt af stablen torsdag den 30. april i Øksnehallen i København.


Du kan finde billetter her.

 

 

 


ANNONCE