Nyhed

Rickie Lee Jones giver dansk kirkekoncert

Singer-songwriter-veteranen drager på turné og holder i den forbindelse en intim kirkekoncert

Lørdag den 10. oktober vender den prisbelønnede amerikanske singer-songwriterveteran tilbage til Danmark med et nyt album på rygraden efter en længere årrække uden noget nyt materiale.

Koncerten bliver en helt nedbarberet og intim en af slagsen, der kommer til at tage plads i Luther Kirken i Randersgade på Østerbro, hvor der kun er få siddepladser. Luther Kirken bliver det eneste venue i Danmark på Rickie Lee Jones' rute gennem Europa. Man kan sikre sig billetter til det lille arrangement her. 

Kultikonet drager på turné i forbindelse med sit seneste album, "The Other Side Of Desire", der udkom den 23. juni i sommer. Albummet er Lee Jones' 16. album og er kommet til verden, efter hun flyttede til New Orleans - til lige netop en vej, der blev gjort berømt af Tennessee Williams' "A Streetcar Named Desire", hvoraf titlen til pladen er udsprunget. Flytningen var åbenbart, hvad der skulle til for at få kreativiteten til at flyde igen - for efter seks år uden andet end et cover-album er der endelig affødt et yderst velproportioneret album.


GAFFA interviewede Lee Jones i juni måned, hvor hun fortalte om albummet, som vores anmelder var særdeles begejstret for. "The Other Side Of Desire" blev tildelt fem stjerner og mange rosende ord: 

"Rickie Lee Jones har nemlig skrevet en vibrerende vital poesi, skrevet nogle usædvanligt stilsikre kompositioner og fremfører det hele med en yderst sjælden autoritet, der binder tråde tilbage over de 35 år, der er gået siden debuten."


ANNONCE