Nyhed

Smugkig: Rage Against The Machine udsender nyt live-materiale

"Live at Finsbury Park" koncertfilm er lige om hjørnet - se en forsmag her

Efter intet mindre en 15 års ventetid kommer der endelig et længe ventet fix til Rage Against The Machine-fans. "Live at Finsbury Park"-koncertfilmen fra 2010 udkommer den 16. oktober og kan forudbestilles fra den 11. september. 

Fem år har vi ventet på frugten af de optagelser, der blev lavet under koncerten i 2010. Koncerten fandt sted i kølvandet på en succesfuld radiokampagne i England, der skulle få fans til at købe signaturhittet "Killing In The Name Of" ind på førstepladsen på de britiske hitlister til jul. En prestigefyldt plads, der ellers sædvanligvis er forbeholdt store popstjerner og X Factor-vindere. Rage Against The Machine-gutterne var begejstrede for initiativet og lovede at donere alt overskud til velgørenhed samt at holde en gratis koncert som tak, hvis det lykkedes dem at erobre førstepladsen til jul.

Et halvt år senere, den 6. juni 2010, drønede sejrsherrerne fra USA til Finsbury Park i London og afholdt en gratis koncert som lovet. "Killing In The Name Of" blev selvfølgelig den store finale på sejrsgangen. Se den fulde trackliste herunder:


01. Testify
02. Bombtrack 
03. People Of The Sun 
04. Know Your Enemy 
05. Bulls On Parade 
06. Township Rebellion 
07. Bullet In The Head 
08. White Riot 
09. Guerrilla Radio 
10. Sleep Now In The Fire 
11. Freedom 
12. Killing In The Name

Hele balladen kan fås på dvd, Blu-Ray og digitalt og indeholder ud over den fulde koncert også behind the scenes-optagelser og et interview med Jon Morter, der startede radiokampagnen. 

Se, hvad du har at glæde dig til lige her: 

ANNONCE