Nyhed

Video: Jokeren gramser, slår og sutter på letpåklædte kvinder

Stodderen går til kanten med sit nye projekt Rolexkopi

Hvis man synes, Jokeren er blevet lige en tand for voksen og følsom på sit seneste album, "Dansker", kommer han nu med en modgift. Jokeren er nemlig klar med en video med sin nye duo Rolexkopi alias ham og rapkollegaen Clement Bach Petersen, også kendt som Fille Hankat. Videoen til sangen "Hold Din Kæft" er optaget ved eventen Danmarks Hurtigste Bil i juni og viser Jokeren og Fill Hankat gramse, sutte og slå på letpåklædte kvinder og en enkelt helt nøgen af slagsen, mens de bæller alkohol og slår på hinanden. I det hele taget opfører de sig helt i strid med almene normer for ordentlig opførsel og tilsyneladende uden tanke for ligestilling mellem kønnene. 

Oven i det hele får Liberal Alliance-politikeren Henrik Dahl også lige et slag, næsten da. Det hele er selvfølgelig humoristisk ment – må vi da håbe.

Jokeren fortæller til Metroxpress:

- Rolexkopi er selvfinansieret og 100 procent uafhængig af kommercielle interesser. Det er et frirum, hvor min ven Clement Blach Petersen aka. Fille Hankat og jeg kan gøre og sige, lige hvad der passer os uden ønsker eller krav om "selvcensur" fra radiostationer, tv og pladeselskaber. På ironisk vis kolliderer det frie marked og ytringsfriheden nemlig ofte i musik og underholdningsbranchen. Det ville mange gange være nemmere at være rapper, hvis vi havde en form for censur og faktisk meget friere, idet vi som i USA kunne udsende to produkter: Et pænt til brug og et til, når de voksne har fri og derved undgå at skulle kastrere vores kunst for at blive udgivet eller spillet i radioen.

Videoen er filmet af Morten Vammen. Se den hos Metroexpress, efter at den nu er fjernet fra YouTube.

ANNONCE