Nyhed

Afdanket rockmusiker knaldet for fjerde gang i år

Wes Scantlin, forsanger i Puddle Of Mudd, kan ikke holde sig inden for lovens grænser

Nogle husker måske det amerikanske rockband Puddle Of Mudd, som bragede frem i begyndelsen af 00'erne. Siden er karrieren gået på hæld og mere eller mindre i stå, og bandets navn kommer oftest i overskrifterne, når forsanger Wes Scantlin kommer i karambolage med loven. Og sådan er det også denne gang, hvor sangeren er blevet arresteret for fjerde gang i år for besiddelse af stoffer. Det skriver Rolling Stone.

Arrestationen fandt sted i Beverly Hills i sidste uge, hvor Scantlin blev stoppet under et rutinetjek. Han blev først viftet indtil siden, fordi bilens registrering var udløbet, men politiet opdagede hurtigt, at Scantlin var eftersøgt. Mens de undersøgte bilen, fandt de en ikke nærmere redegjort for substans. Scantlin blev prompte tiltalt for besiddelse af narkotika og fængslet. Få timer senere blev han løsladt mod 1000 dollars i kaution.

Det har ikke just været Scantlins år. Han har været i tæt omgang med loven i adskillige amerikanske stater. Allerede i januar måtte Scantlin kortvarigt bag tremmer efter, at han brugte bagagebåndet i Denver Lufthavn som karrusel. Den forestående koncert samme aften lykkedes kun, fordi en fan stillede kaution for sangeren.


I juli stak han af fra politiet i Minnesota i, hvad der udviklede sig til en regulær biljagt. Da han endelig blev stoppet, viste en test, at han havde en alkoholprocent fire gange større end den lovlige for at måtte køre i staten. Han blev tiltalt for at køre i påvirket tilstand og flygte fra loven.

Kun en måned senere var den gal igen, da Scantlin atter satte sig beruset bag rattet. Denne gang i South Dakota, hvor politiet også fandt marijuana på ham. Endnu en gang måtte han stille kaution for at nå en forestående Puddle Of Mudd-koncert.

Hans tidligere forseelser tæller at være til fare for andre passagerer på et fly, smadre sin nabos veranda med en motorsav samt flere tilfælde, hvor han har erklæret sig skyldig i besiddelse af kokain. Man må dog sige, at han som regel formår at nå sine koncerter - sine udskejelser til trods.

Puddle Of Mudd blev opdaget af Fred Durst (Limp Bizkit) i 2001, hvor de senere med hans hjælp udgav deres debutalbum "Come Clean". Albummet indeholder flere af bandets mest kendte sange. "Control", "Blurry" og "She Hates Me" placerede bandet på verdens hitlister og satte gruppen i bås med andre af tidens hårdtrockende bands som Godsmack og Nickelback. Scantlins Nirvana-besættelse kom til udtryk i forholdsvis enkle kompositioner, dog uden idolernes smertelige dybde.

Det gik dog hurtigt nedad bakke for Scantlin & co. Den opfølgende 2'er, "Life On Display", var væsentligt svagere, og bandets anonyme postgrunge gjorde ikke meget væsen af sig. GAFFAs musikanmelder Keld Rud kvitterede med to stjerner og skrev blandt andet: "Life On Display er rock, der er lavet med henblik på MTV og de hungrige horder, der fejlagtigt tror, de kan lide hegn."


Vi tager tilbage til 2001 med "She Hates Me" her:

ANNONCE