Nyhed

Puddle of Mudd-sanger anholdt for femte gang på et år

Wes Scantlin er atter arresteret – denne gang for indbrud og vandalisme

Det går ikke så godt i denne tid for Wes Scantlin, sangeren i det amerikanske rockband Puddle of Mudd. Kort før jul blev han anholdt for besiddelse af stoffer, og det var hans fjerde anholdelse i 2015. Nu er han atter arresteret, denne gang for at bryde ind i og udføre hærværk på et hus i Hollywood Hills. Et hus, han tidligere har boet i, men som han sidste år blev smidt ud af, da han ikke kunne betale afdragene på lånet, skriver TMZ.

En video, bragt af sitet TMZ, viser Scantlin blive ført bort af politiet, mens han siger "Det er mit hus, mand". Ifølge TMZ havde Scantlin og to andre smadret vinduer, overvågningskameraer, en tyverialarm og et stereoanlæg i huset. Scantlin blev løsladt mod en kaution på 26.000 dollar. Se videoen her: http://www.tmz.com/videos/0_v1y7h025

Sidste år blev Scantlin som nævnt anholdt hele fire gange, først for at bruge et bagagebånd i lufthavnen i Denver som karrusel, dernæst to gange for at køre bil i påvirket tilstand og endelig for besiddelse af stoffer.


Går man længere tilbage i tiden, finder man flere tilfælde, hvor Scantlin har været i konflikt med loven. Ifølge Rolling Stone har han blandt andet fået et fly til at nødlande, fordi han var så påvirket, at han udgjorde en sikkerhedsrisiko, han har ødelagt sin nabos terrasse med en kædesav efter en nabostrid, og han har fået karantæne på livstid fra Elvis Presleys hjem Graceland, fordi han engang hoppede i swimmingpoolen dér fuldt påklædt.

Post-grunge-bandet Puddle of Mudd havde stor succes i begyndelsen af 00'erne, hvor deres andet album, "Come Clean", nåede en niendeplads på den amerikanske Billboard-hitliste. Siden dalede succesen, og gruppens hidtil seneste album, "Volume 4: Songs in the Key of Love and Hate" fra 2009 blev blot nummer 98 på hitlisten. Bandet er dog stadig aktivt.

Se musikvideoen til gruppens største hit til dato, "Blurry" fra 2001. Sangen nåeden en femteplads på den amerikanske hitliste.

ANNONCE