Nyhed

Eagles Of Death Metal tager Paris tilbage

Amerikanske medier skriver, at EODM slutter sig til U2 på scenen, når sidstnævnte søndag aften spiller i Paris

Blot få uger efter at terroren ramte den franske hovedstad Paris - hvor blandt andet 89 mennesker blev dræbt under en koncert med amerikanske Eagles Of Death Metal - forlyder det, at bandet gør klar til at vende tilbage til byen. Det skriver Spin.com.

Eagles Of Death Metal skal nemlig optræde med U2 i Paris søndag aften. Det irske rockband var blandt de kunstnere, der var tvunget til at ændre deres koncertplaner efter terroraktionen. Bono & co. skulle have spillet i byen dagen efter, men koncerten blev forståeligt nok udsat.

Det forlyder, at Eagles Of Death Metal skal optræde med U2 under afslutningsnumrene på AccorHotels Arena søndag aften. Det forlyder også, at Josh Homme har i sinde at troppe op, selvom han ikke var med på scenen den skæbnesvangre aften i Paris.

Billboard skriver, at Eagles of Death Metal har i sinde at fortsætte deres Europa-turné, hvad også giver fornyet håb om at opleve gruppen på danske kanter.

Gruppen udgav i oktober deres seneste album, "Zipper Down", efter syv års tavshed. GAFFAs musikanmelder Keld Rud skrev: "Man bevæger sig gennem Zipper Down uden at få så meget som et pubeshår i klemme i lynlåsen." Læs anmeldelsen her.


ANNONCE