Nyhed

Erasure-forsanger Andy Bell til Esbjerg Rock Festival

Der er dømt 80'er-popfest på vestkysten næste år

Andy Bell, der udgør den ene halvdel af duoen Erasure, gæster Esbjerg Rock Festival 2016. Erasure har i mange år ifølge festivalen selv været det langt mest efterspurgte navn til Esbjerg Rock Festival og er i manges ører synonyme med 80'ernes synth-pop. Erasure står bag en lang række indflydelsesrige og hitlistetoppende popklassikere fra 80'erne og 90'erne og op til i dag.

Sange som "A Little Respect", "Sometimes", "Victim Of Love", "Ship Of Fools", "Blue Savannah", "Star", "Chains Of Love", "The Circus", "Who Needs Love (Like That)", "Love To Hate You", "Drama!", "Always" og "Breathe" har sikret dem en mangeårig tilstedeværelse på singlehitlisterne, suppleret med fem på hinanden følgende nummer 1-album i England. Desuden fik de i 1992 stor succes med ABBA-cover-ep'en "Abba-esque", som startede en ABBA-revival.

Andy Bell har været produktiv både i og uden for Erasure de seneste år. Bell har selv udsendt to soloalbum, "Electric Blue" og "Non-Stop" fra henholdsvis 2005 og 2010. Det seneste udspil udkom dog i selskab med makkeren Vince Clarke fra Erasure sidste år og fik en firestjernet anmeldelse fra GAFFAs Ras Bolding, der konkluderede:


"The Violet Flame er uforfalsket pop, sådan som man forventer, den lyder i hænderne på Erasure, og man kan godt høre, at de har mange års erfaring og slet og ret er gode til det, de gør." 

Andy Bell lover at synge både masser af Erasure-hits og egne solosange, når han gæster Esbjerg.

Billetter til festivalen kan købes på esbjergrockfestival.dk.

ANNONCE