Nyhed

Se smuk Grønlandsvideo fra Fenger//Nordstrøm

Radiohittet Urokkelig har fået en stemningsfuld billedside

Konstellationen Fenger//Nordstrøm alias Søs Fenger og elektropopduoen Nordstrøm er nu klar med musikvideoen til radiohittet "Urokkelig", anden single fra deres nyligt udsendte debutalbum, "Gnister". Det er en smuk og stemningsfuld video med masser af optagelser fra Grønland, som Søs Fenger flere gange har besøgt, og det er også hende, der har filmet de grønlandske sekvenser. Se videoen nedenfor.

"Teksten til 'Urokkelig' fik mig til at tænke på Grønlands vinterstorme, som er barske, dramatiske, urokkelige! Men også på selve dualiteten i omgivelserne. For lige så barsk, rasende og dramatisk, det kan være, lige så rolige kan omgivelserne også være. Grønlands fjelde og isbjergenes rolige, overlegne skønhed understreger derfor også sangens handling, da vi som mennesker kan føle os magtesløse og små overfor den store, svære kærlighed," fortæller Søs Fenger om musikvideoen, der er lavet af hende selv og Jonas Risvig.

Teksten til 'Urokkelig' er skrevet af Nordstrøms sanger Lars Malm og tager med gruppens egne ord fat om den skråsikkerhed og fastlåsthed, vi ofte kan have i vores relation med andre mennesker, også når det kommer til kærligheden.

"Det er en sang om at have stået urokkeligt sammen, som et fasttømret team på fælles mission. Det var os mod verden. Så mødes vi mange år efter, og magien er væk og de underforståede blikke ligeså. Pludselig står vi urokkeligt og underligt fastlåste over for hinanden og mangler det, der bandt os sammen og løftede os," fortæller gruppen.

Nordstrøm alias sanger Lars Malm og keyboardspiller og programmør Troels Holdt debuterede i 2006 med singlen "Berlin", der blev et stort hit og fulgt op af albummet "Dagdrømmer", som fik guldplade for 15.000 solgte eksemplarer. Siden fulgte yderligere to album i henholdsvis 2008 og 2010, inden gruppen i 2015 vendte tilbage i selskab med Søs Fenger.

Søs Fenger brød igennem som sanger i gruppen News, som hun blev medlem af i 1983 og forlod igen i 1987. I 1989 udgav hun sit første soloalbum "Vinterdage", der blev en stor succes, og i alt har hun udgivet 10 soloalbum, senest i 2011. 

ANNONCE