Nyhed

Vild musikvideo: Er Peaches kunst eller porno?

Den canadiske elektro-sangerinde har begået en grænseoverskridende ny musikvideo. Den er ikke passende for børn eller sarte sjæle

Peaches har løftet sløret for en ny musikvideo til singlen, "Rub". Der er tale om en særdeles grænseoverskridende video, så vi vil gerne understrege, at den er upassende for børn og sarte sjæle – og du skal nok ikke se den på dit arbejde, mens chefen kigger dig over skulderen. Se den her forneden.

"Rub" kommer fra Peaches seneste album af samme navn, og hvad kunne man da også forvente af et album, der har numre som "Vaginoplasty" og "Dick In The Air"? Musikvideoen indeholder nøgenhed, orgier, pole-dancing, urinering og nogle temmelig surrealistiske kostumer og øjeblikke, der foregår ude i ørkenen.

Sangerinden beskriver selv videoen på sin officielle side som: "Historien om en ung kvinde, som, inspireret af en 65 år gammel stripper, begynder at lave seksuelt direkte musik. Hendes popularitet vokser, og hun bliver, hvad hendes fans forventer af hende: transseksuel. Hun forelsker sig i en smuk she-male, men får sit hjerte knust, og rejser så ud for at finde sig selv igen."

Albummet "Rub" følger op på "I Feel Cream" fra 2009. På dette udspil så man en blødere side af elektro-sangerinden, som fik GAFFAs musikanmelder Erik Barkman til at konkludere i sin fire stjerners anmeldelse: "Men hvis canadieren sælger ud, gør hun det i hvert fald med manér: I Feel Cream er et vitalt og vitaminrigt udspil fra en kunstner, der igen lyder fuldt på højde med sin samtid."

Du kan se musikvideoen "Rub" via Vimeo på eget ansvar ved at klikke på linket her:

Peaches "Rub (Uncensored)"

ANNONCE