Nyhed

Peaches til Danmark med 40 performere på scenen

GAFFA – alt om musik

Spiller i Aarhus Festuge

Den canadiske sangerinde, elektronikamusiker og performancekunstner Peaches kommer til Danmark og giver et stort anlagt show i Musikhuset Aarhus 31. august i forbindelse med Aarhus Festuge.

Peaches er kendt for at udfordre traditionelle kønsnormer og for sine seksuelt eksplicitte tekster som "Fuck the Pain Away", "Shake Yer Dix" og "Diddle My Skittle".

”Det bliver spændende, udfordrende og ud over det sædvanlige. Peaches er kendt for at sætte køn, skønhedsbegreber og seksuelle tabuer til debat i sine grænsesøgende sceneshows. Det har gjort hende til et kunstnerisk ikon, og Musikhusets gæster kan være helt sikre på at forvente det uventede, når hun indtager Store sal med sit stort opsatte show. Vi er stolte over at være co-producent på det spektakulære show i samarbejde med den kunstnerisk nyskabende International Summer Festival Kampnagel”, siger Musikhusets kunstneriske chef Mette Kier.

Med showet There’s Only One Peach With the Hole in the Middle skaber Peaches ifølge Musikhuset et futuristisk sceneshow, hvor hun inviterer op mod 40 musikere og performere med på scenen. Gæsterne tæller blandt andet de Berlin-baserede lyd- og bevægelseskunstnere Hyenaz og den London-baserede trapezkunstner Empress Stah.

Peaches albumdebuterede i 1995 og brød for alvor igennem med sit tredje album, Fatherfucker fra 2003. Hendes sjette og seneste album, Rub, kom på gaden i 2015. Hun optrådte sidste gang i Danmark på Roskilde Festival 2016, hvor GAFFAs anmelder var begejstret.

LÆS OGSÅ: Når du er liderlig for sjov

Varm op med "Talk to Me":

ANNONCE