Nyhed

Hør 10 sange imod Valentinsdag

Hvem har også sagt, at der er noget i vejen med at være alene. For evigt.

Du vågner alene til tomme pizzabakker på et endnu mere rodet gulv - ildestinkende sokker, plettede skinny jeans og din bedste sorte T-shirt smurt ind i bræk - i hjørnet af et lavloftet kælderværelse. Din benede røv skraber mod det hårde gulv gennem en slatten luftmadras - den kan bare aldrig holde luften natten over. Byens promille lever stadig grimt og hæst i din ånde, og du har en overhængende lyst til en Big Mac med pommes fritter, selvom det vil sætte dit kreditkort i yderligere minus. Er det også sådan, din Valentinsdag ser ud, jamen, så frygt ej, GAFFA her samlet en lille playliste til at bekræfte dig yderligere i dit sortsind.

Hvis du pludselig bliver ramt af Amors pil midt i elendigheden, så har GAFFA naturligvis også lavet en playliste med 10 danske, romantiske sange, der hylder kærligheden. Hør 10 Sange For Valentinsdag her.

 


IMOD VALENTINSDAG

Dear Chicago - Ryan Adams
"I think the thing you said was true / I'm gonna die alone and sad". Og så er der ikke mere at rafle om. Man må tørre øjnene med en Kleenex.

All By Myself - Eric Carmen
En af de absolute største klassikere, når det kommer til hjertekvaler. Celiné Dion fik også et hit med sin cover-version.


Wrecking Ball - Miley Cyrus
Hvad nytter det at komme med alle regnbuens farver, hvis blot man må nøjes med en afvisning. Man står alene på værelset, med gardinerne trukket for og twerker sig ind i sin ensomhed.

Slow Dancing In A Burning Room - John Mayer
... Og det er noget John Mayer kan forstå. "It's not a silly little moment / it's not the storm before the calm / it's just the deep and dying breath of / this love that we've been working on".

Without You - Harry Nilsson
Endnu en af de helt store klassikere, når det kommer til et hjerte, der er knust som et glas tabt på et stengulv. Her sunget af en mand, der var så fuld af følelser, at han nærmest måtte drikke dem væk.


Say Yes - Elliott Smith
Elliott Smiths sangkatalog er en sand skattekiste, når det kommer til det tårevædede. Alligevel må der være plads til et strejf af optimisme, før man kammer helt over i melankoliens ombruste bølger. Du skal bare sige ja.

There's A Light That Never Goes Out - The Smiths
Det melodramatiske skal der da også være plads til. Hvor himmelsk ville det ikke være at blive ramt af en dobbeltdækkerbus sammen. Det er i hvert fald, hvad man kan kalde en alternativ date.

Alone Again (Naturally) - Gilbert O'Sullivan
Ingen spilleliste er komplet uden et solidt skud irsk melankoli. Gilbert O'Sullivan opmuntrer på ingen måde nogen med sit hit fra 1972.


Heartless - Kanye West
Når først mørket er faldet på, flasken er tom, så melder de store spørgsmål sig. Nogle gange må selv en gud undre sig over manglen på medfølelse.

I'm Not The Only One - Sam Smith
Den svigtede tillid ætser lige lidt ekstra i selskab med Sam Smith. 

God lyttelyst - og husk, at Valentinsdag også bare er noget opreklameret bras, kun opfundet for at øge salget af blomster, chokolade og restaurantsreservationer.


Lyt til GAFFA: Imod Valentinsdag 2015 på WiMP og Spotify her:ANNONCE