Nyhed

Hyldemor hyldes atter på Christiania

For tredje år i træk hyldes Hyldemor på nu afdøde Hans Vindings fødselsdag

I aften afholder Loppen hyldestkoncert til Hans Vinding og Hyldemor for tredje år i træk. Det sker naturligvis atter på afdøde Hans Vindings fødselsdag (den 14. februar).

Koncerterne bliver spillet til ære for bandets oprindelige primus motor og sangskriver, Hans Vinding, der afgik ved døden som 51-årig i 1999. Vinding var en af dansk rocks allerstørste sangskrivere og hører til på samme hylde som Eik Skaløe, Niels Skousen og C.V. Jørgensen.

De to første koncerter, som samtidig fejrede genudgivelserne af pladerne "Glem Det Hele" (2013) og "Lysene Tændes" (2014) var begge udsolgt. Der var også Hyldest Til Hyldemor på VoxHall i juni sidste år. Her blev GAFFAs musikanmelder Morten Ebert Larsen blæst fuldstændig omkuld. Han kvitterede prompte med seks stjerner og rapporterede tilbage: "Jeg er stadig på en anden planet og må jo nok komme tilbage til virkeligheden på et eller andet tidspunkt. Hans Vinding kunne mærkes i rummet hele aftenen, og jeg sender ham en kærlig tanke for sangene, som heldigvis stadig lever i bedste velgående. Trompeten gjalder, og folket jubler. Sublimt."

Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

ANNONCE