Nyhed

Marie Frank er klar med ny single – album på vej

Singlen er andet udspil fra sangerindens første dansksprogede album

Marie Frank er klar med andet singleudspil "Ensomt Træ I Skoven" fra sit kommende album "Kontinua", der udkommer den 30. marts i år. Det er det første dansksprogede album fra sangerindens hånd, og på sit nye materiale hylder hun den danske sangtradition ved at låne og nyfortolke brudstykker af arvesølvet fra en række danske sange og viser. 

"På mange måde begynder tingene at vakle, når man er i starten 40'erne. Man bliver ældre, men man kan stadig tvivle. Man er midt i livet på godt og ondt, og det har rystet mig dybt at opleve at ting, jeg troede var for evigt, kunne gå i stykker. Vi kan jo alle sammen miste hinanden i længere eller kortere tid, og på den måde handler kærligheden også om nye begyndelser," udtaler Marie Frank. Ordet "Kontinua" udspringer af det latinske continere, der betegner en ubrudt rækkefølge, hvor overgangen fra det ene til det andet er næsten umærkbar, mens yderpunkterne er klart forskellige. Sangene er således inspireret af en række personlige oplevelser fra sangerindens eget liv. 

I løbet af foråret tager Frank på sin første dansksprogede turné nogensinde og bringer en nedtonet, akustisk lyd med sig. "Det bliver vildt grænseoverskridende! Men samtidig er der en befriende ærlighed over at synge direkte til folk uden muligheden for at skjule sig bag det engelske. Jeg glæder mig til at synge disse dybt personlige sange foran et publikum".


Det nye album bliver Franks første album siden "Pop Your Wheeze" fra 2010 og hendes i alt femte fuldlængde-album.

Du kan allerede nu høre singlen "Ensomt Træ I Skoven" her: 

ANNONCE