Nyhed

Ny video fra Baya – der stod bag GAFFAs fjerde mest sete video i 2014

Se den stemningsfulde video til Door In The Floor

Baya, også kendt som Den Sorte Viking, har udgivet sin seneste single "Door In The Floor (DITF)" feat. L´Amour med tilhørende musikvideo. Grundtonen balancerer mellem melankoli, poetisk maskulinitet og melodiske fornemmelser, der bliver underbygget af den mantra-lignende vending, "Door In The Floor". Baya beskriver sætningen som en metafor, der både kan referere til det befriende ved at sparke døren ind og realisere sin drøm eller kollisionen af problemer, der "får lortet til at vælte". Videoen er instrueret af Rasmus Weng Karlsen, der leger med farvekontrasterne, golde urbane planer og nærbilleder i et mørkt univers. 

I efteråret 2014 udgav den urbane kunstner sit debutalbum "Sort Viking Soundtrack", der kastede flere singler af sig. "Lion (Fuld Interflora)" blev visualiseret i en erotisk video, der vakte så stor opsigt, at omtalen i GAFFA blev den fjerdemest læste nyhed sidste år. Han manifesterede sig i det urbane miljø med singlen "Ruller Med Bachir", der kom debuten i forkøbet, og blev bakket op af Orgi-E fra Suspekt og Marwan. 

Du kan downloade albummet "Sorte Viking Soundtrack" ganske gratis lige her, og nyde den lidt mere tildækkede æstetik i Bayas nye video herunder:

ANNONCE