Nyhed

Her er de 10 mest læste nyheder i 2014

GAFFA har samlet en top 10 over, hvad læserne var mest interesserede i at læse i 2014

Året igennem har GAFFAs web været godt besøgt, og vi har nu samlet de 10 mest læste nyheder i en top 10. Hvilke nyheder, der blev mest læst, kan du se her forneden.

Hvad var det læserne gerne ville læse? Udfra de mest læste nyheder at dømme, drejer det sig ofte om dramatiske hændelser til live-koncerter, frække musikvideoer eller hvilken dansk musiker Anders Breinholt har haft sjov med i Natholdet den forgangne weekend. 

Se de 10 mest læste nyheder i 2014 her:

10) "Video: Se Beyoncé frækkere end nogensinde"

Beyoncé skruede op for blusset i musikvideoen til "Partition". Den frække sangerinde viste udmærket godt, at hun havde hittet med sit overraskelsesalbum fra sidste år, og ud fra videoen at dømme vidste hun også, at hun i den grad har udseendet med sig. Det blev således til den 10. mest læste nyhed på GAFFAs web i 2014.

9) "Smukfest trak stikket på MØ"

Den ellers så populære MØ ville bare gerne crowdsurfe - som hun plejer! - til sin koncert på årets Smukfest. Det er dog mod reglerne, og sangerinden kom i karambolage med arrangørerne, der trak stikket på hende. Hun fik dog lov at fortsætte koncerten, da hun kom tilbage op på scenen.

8) "Se Stephanie Kesslers poledance på stripklub i Kaliber-video"

Kaliber fik hjælp af deres venner i Familien fra Bryggen, da de fik Stephanie Kessler til at sno sig om en stripper-pole i musikvideoen til deres single, "Hver Vores Vej". Selvom nummeret måske handler om bristet kærlighed, lykkes det da næsten Kesslers at få seeren til at glemme det. Moves like Beyoncé?

7) "Se 8-årig pige tage Sia ud i hendes eget hit"

Er der noget, vi kan li', er det ungt talent. Den otte-årige Sidney Haik tacklede flot Sia's "Chandelier" og blev et Youtube-fænomen. Bedre end originalen? Hør selv efter ved at klikke på det ovenstående link.

6) "Dummer Christopher sig?"

Det er ikke sidste gang, at hverken Christopher eller Natholdet kommer til optræde på denne liste. Den 6. mest læste nyhed på GAFFAs web i dette år er fra oktober og således hentet fra Natholdet, hvor Christopher endnu en gang er gæst. Dummer han sig virkelig? 

5) "Kloge lytter til Radiohead og dumme hører Beyoncé"

Det satte sindene i kog - særligt på de sociale medier - da en række forskere lavede et skema over, hvor intelligent man tør siges at være udfra, hvad man lytter til. Mange læsere var uenige i, at man var meget klogere, fordi man havde Radioheads samlede diskografi eller dummere, fordi man kunne synge med på Beyoncé største hits. Kontroversiel forskning? 

4) "Se rapper dele sexfantasier i fræk og æstetisk video"

Kaliber var ikke ene om at regne ud, at letpåklædte damer er blikfang i en musikvideo. Den danske rapper Baya lod sine seksuelle fantasier styrer handlingen i musikvideoen til singlen "Lion (Fuld Interflora)". De hede scener sender nyheden "Se rapper dele sexfantasier i fræk og æstetisk video" ind på en 4. plads.

3) "Christopher synger børnesange for Breinholt"

Christophers vokale talent kan man ikke tvivle på, og det vidste sig, at han også gør sig i fortolkningens kunst. Han viste sig som habil fortolker af børnesange, da Anders Breinholt havde ham på besøg i aftenshowet i september. 

2) "Se L.O.C og Breinholt blive skræmt for livet"

Breinholt har haft studiet godt besøgt af danske musikere. Sammen med L.O.C. skulle han igennem to gyserforlystelser, og det var vist mere end de to mænd umiddelbart kunne klare. Eller Breinholt havde det svært, mens L.O.C. var lidt mere ovenpå med et smil. 

1) "Pige forulempes under crowdsurfing – så går sangeren amok"

Aaron Lewis, forsanger i Staind, var opmærksom på sit publikum under en koncert i Kansas City. En række "idioter" forulempede en crowdsurfende pige, og det ville Lewis ikke finde sig i. Han truede med at slutte koncerten prompte og skabte dermed den historie, der blev den mest læste på GAFFAs web i 2014. 

ANNONCE